Badkamer

Grote of kleine badkamer

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen van vele soorten badkamers, heeft u bijvoorbeeld een kleine badkamer dan zullen wij deze met plezier voor u realiseren, maar heeft u een grote badkamer en moet deze vakkundig worden omgetoverd tot een zeer luxe badkamer met alles er op en er aan, dan is dat voor ons ook geen probleem.

Een grote of een kleine badkamer is voor ons niet zo heel belangrijk, het gaat er om dat de werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd en dat het een kwalitatieve en duurzame droombadkamer voor u gaat worden.

Luxe badkamer

Om u een indruk te geven hoe een badkamer er uit ziet na een verbouwing, klikt u op de link voorbeelden voor de inspiratie Of vul offerte formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.

Betonlook badkamer

Dankzij de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt Beton Ciré steeds vaker toegepast in badkamers en keukens. Raadzaam is om te vermijden dat er plekken ontstaan waar langere tijd water op blijft staan. Water, in combinatie met zeephoudende producten, kan na langere tijd ingewerkt te hebben de beschermingslaag aantasten.

OFFERTE aanvragen