Vloeren

Houten vloeren

Tegel vloeren

Zandcement vloeren

Fermacell geluiddempende vloeren

Houten vloeren

Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u een houten vloer, lamel parket of laminaat wilt aanschaffen die ook door vakkundige medewerkers wordt gelegd. Of het nu gaat om een sporthal, kantoor of woning het maakt voor ons niets uit.

Tevens beschikken wij over alle vereisten materialen die de kwaliteit van uw vloer bevorderen. Met de ervaren medewerkers en de juiste materialen kunnen wij uw vloer beter, efficiënter en vakkundiger leggen. Omdat een houtenvloer een investering is in uw bedrijf of huis adviseren wij u om dit door ons uit te laten voeren.

Wanneer wij uw vloer leggen zullen wij ook de juiste tussenvloer aanbrengen en verzorgen wij de bijbehorende afwerking. Wanneer u eventuele knoesten wilt laten dichten kunnen wij dit met speciale houtkit opvullen met zaagsel van het desbetreffende houtsoort. Ook zullen wij de plinten plaatsen, uw houtenvloer schuren en lakken of oliën.

Tegel vloeren

Tegelvoeren zijn er  in talloze kleuren, soorten en maten. Hoogwaardige tegelvloeren zijn de sfeermakers van uw woonkamer, keuken of hal.

Keramische tegels of natuursteen

Steeds meer klanten willen een natuurstenen vloer aanschaffen. Werken met natuursteen is vakwerk. Nog altijd heeft natuursteen een rijke, sjiek uitstraling, maar het materiaal is nu wel binnen bereik gekomen van meer mensen. U kunt nu heel gemakkelijk een keuze maken uit het rijke aanbod van soorten en kleuren.

Zandcement vloeren

U kunt eenvoudig een advies en prijs voor de zandcement vloer opvragen door offerte formulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor een passend advies en prijsopgave.

De prijs van een zandcement dekvloer is opgebouwd uit een aantal aspecten zoals het totale verbruik van het materiaal, gewenste en/of genoodzaakte kwaliteit van de zandcement vloer, de gewenste of noodzakelijke vereiste vlakheidsklasse en het totaal te smeren oppervlakte van de zandcement vloer. Daarnaast kunnen bepaalde specifieke wensen nog een rol spelen zoals een zandcement vloer met slijtlaag, gepleisterde cementdekvloer of bijvoorbeeld een sneldrogende zandcement vloer.
Essentieel is een goede inventarisatie van de wensen en het gebruik van de zandcement vloer alsmede de vloeropbouw en vloerafwerking. Al deze aspecten zijn belangrijk voor het leveren en aanbrengen van de juiste zandcement vloer ofwel cementdekvloer.

Snel drogers

Odessiq is gespecialiseerd op het gebied van sneldrogende cementdekvloeren. Elke opdrachtgever, architect, aannemer of vloerenlegger kent waarschijnlijk het probleem dat onder meer door de tijdrovende droogtijden van dekvloeren de planning soms moeilijk te realiseren is.

De indicatieve droogtijd van cementdekvloeren is circa 1 week per cm dikte cementdekvloer. Dat wil zeggen een gemiddelde cementdekvloer van 6 cm dik staat een droogtijd voor veel vloerafwerkingen van circa 6 weken. Odessiq  kan u echter al cementdekvloeren aanbieden die na oplevering al binnen 4-5 dagen kunnen worden belast en gereed zijn voor bedekking. Door gebruik te maken van deze toevoeging van de snel droog toepassing aan de mortelspecie kan nu een nauwkeurig tijdschema worden aangehouden zodat de opvolgende bouwfase zonder vertragingen kunnen vervolgen.

Voor prijzen kunt u terecht op de pagina Tarieven.

Fermacell geluiddempende vloeren.

fermacell Vloerelementen zijn er in verschillende uitvoeringen die, al naar gelang het toepassingsgebied, met of zonder onderlaag kunnen worden toegepast.
Hierdoor zijn de fermacell Vloerelementen voor vele taken ideaal geschikt.

  • Voor de brandveiligheid
  • Voor de geluidsisolatie
  • Voor de warmte-isolatie

OFFERTE aanvragen