Wand & plafond isolatie

Glaswol is een van de meeste gebruikte isolatiematerialen in Nederland. En dat is geen wonder. Het is niet duur, het isoleert uitstekend en kan makkelijk in smalle ruimtes worden gebruikt. Je propt er gewoon wat glaswol tussen. Glaswol is bovendien in elke bouwmarkt te koop. In grote rollen of in handzame platen die je makkelijk kunt verwerken

Steenwoll isollatie

Easycell isolatie

Wat Easycell® ook tot een mooi produkt maakt is dat het voldoet aan de eisen van vandaag met betrekking tot zo energie arm mogelijk produceren. Easycell® wordt gemaakt van gerecycled papier en daarnaast vraagt het proces om de vlok te produceren ook nog zeer weinig energie. En de brandvertrager die in het produkt wordt gebruikt is biologisch afbreekbaar!

Met isolatie geniet u van een comfortabel huis en heeft u een lagere energierekening. Door te isoleren bespaart u tot 30% op uw gasrekening (bron: Milieu Centraal). Een goed geïsoleerd huis in de winter kan u dus veel geld besparen

Glas & Steenwol isolatie.

Easysell isolatie.

De combinatie Easycell is een veel gemaakte keuze in huizen met houten vloeren, die vaak voorkomen in grote steden gebieden.

Je hebt daarmee de warmte- en geluidisolatie aangepakt. Bijkomend positief verschijnsel is dat je het ongedierte hebt geweerd uit je holle ruimte. Als geschenk ervaar je een ruimte waar het stil, warm en ongedierte vrij is. Je zou het ook gewoon Comfort mogen noemen, maar dan wel met hoofdletter C.

 

OFFERTE aanvragen