Tarieven

Duidelijkheid vooraf

Wij bieden u graag duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf. Wij bieden daarom onze diensten voor een vaste prijs aan in plaats op basis van een uurtarief. Wij hanteren onder meer een vaste prijs voor bouwkundige keuringen, vergunningaanvragen en constructieberekeningen. Service is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Door onze ad hoc werkwijze kunnen wij snelle en klantgerichte service verlenen. Zo heeft u altijd binnen twee dagen het bouwkundige rapport in huis. Wij doen ook spoedopdrachten, dit kost u niets extra’s.

Tarievenlijst

Odessiq werkt op basis van een open calculatie zodat u als klant altijd volledig inzicht heeft in de kosten. Aan het eind van de traject worden alle kosten gespecificeerd in een leveringsbon en toegevoegd bij  een factuur.

Materiaal

Wij zorgen voor alle benodigde materiaal, u als klant zorgt voor het afwerkmateriaal zoals tegels, meubels, kranen, sanitair, e.d.

Gereedschap

Medewerkers van Odessiq brengen hun eigen gereedschap mee, dit is inbegrepen in de prijs. Alle risico, slijtage en eventuele huur van het gereedschap zijn dan voor onze rekening. Af en toe is er verwarring over wat wel en niet allemaal onder gereedschap valt.

WEL 

  • Alle handgereedschap zoals: (hamers, beitels, stucmessen etc.)
  • De meeste elektrische apparaten (schroefboren, boormachines, boorhamer, haakse slijpers, cirkelzaag, tegelsnijders, etc)
  • Mechanisch gereedschap (tegelsnijders, handzagen, etc)

NIET

  • Alle zaken die in één keer op gaan, zoals: schuurpapier, eenmalige kwasten, terpentine etc
  • Alle speciale apparaten zoals: bouwdrogers, kranen, ontvochtigers, steigers en dergelijke groot gereedschap

Reizen of overnachten

Reis van/naar de werkplek geeft alleen maar tijdsverlies en heeft daarom niet de voorkeur. Het is gebruikelijk dat op de werkplek overnacht wordt. Indien dit echter echt niet mogelijk is, dan worden  reiskosten in rekening gebracht van € 0,55 per kilometer gerekend vanaf Amsterdam tot werkplek (eerste 30 km gratis)  ter vergoeding van het vervoer. Bovendien is de reistijd dan onderdeel van de gewerkte dag.