Referenties

Het resultaat mag er zijn en wij genieten elke dag van onze mooi verbouwde woning. Andrey bedankt.

Marlies Aartsen

Zeer punctieel en precies vakmanschap. Meten alles goed in, bespreken alles met je en aan het eind van elke werkdag word alles weer netjes achtergelaten. Bij mij hebben ze een badkamer verbouwd. Allereerst de oude afgebroken, een kast erbij betrokken, zodat de ruimte groter werd. Voor elke specialiteit hebben ze mensen die hun vak zeer precies en kundig uitvoeren. Een aanrader.

Zeer punctieel en precies vakmanschap.

Tamara v/d Spek

We zijn wel meer dan tevreden met de diensten van Odessiq. Afspraken zij nagekomen. Resultaat is zelfs beter dan verwacht. Ook in de echte druk tijd van december vorige jaar hebben mensen van Andrey soms tot de nacht gewerkt om opdrachten af te maken. Goed samenwerking en communicatie. Echt aanrader!!!

Goed samenwerking en communicatie, echt een aanrader!!!

Pragmator

De verbouwing van de badkamer en de keuken was een erg ingrijpende klus. Zeker ook, omdat wij (mijn vrouw en ik) steeds weer nieuwe dingen bedachten. Ik heb veel bewondering en waardering voor de wijze waarop Odessiq ook hier mee omging: nooit was iets te veel, er was altijd vertrouwen dat het kon zoals wij het graag wilden. En zo is het ook allemaal geworden!!! Extra detail: omdat het appartement vanaf een bepaalde datum weer verhuurd was, was er ook een deadline. En wat voor één!! Met niet aflatende energie en toewijding heeft Odessiq alles keurig netjes en ook nog op tijd afgekregen. (Ik lag er 's nachts af en toe wel wakker van of het wel zou lukken). Dus: hulde, hulde, ook voor de persoonlijke sfeer waarin de verbouwing heeft plaatsgevonden. We hebben ook veel gelachen en ik leerde dingen als "klobasa, sir, vela pragu,djakujem en prosim". Slowaaks voor: "worst, kaas, veel stof, dank je wel en God bless you". Kortom: een geweldige ervaring en het was "abude" (helemaal O.K.)!!!

Met niet aflatende energie en toewijding heeft Odessiq alles keurig netjes en ook op tijd afgekregen.

Job Beetsma, Fenna van der Vijver

Odessiq werkt snel, is vakkundig en werkt voor een hele schappelijke prijs. Wij hebben het hele huis aan de binnenkant laten verbouwen (badkamer, muren eruit, keuken, tegelwerk etc) en dit is keurig gedaan. Een aanrader zeker omdat er goed en snel gewerkt wordt, en Andrey goed luistert naar de wensen.

Odessiq werkt snel, is vakkundig en werkt voor een hele schappelijke prijs.

Van der Klauw

Odessiq heeft ons huis perfect verbouwd. Strakke nieuwe plafonds met spots, een compleet nieuwe bar waar eerst een blinde muur stond en strakke openhaard afwerking. Vloeren, electra etc. Andrey en zijn mannen werken hard en zeer nauwkeurig. Bovendien denkt hij heel goed mee en komt met met ideeen voor slimme en goede afwerking. Indien er tijdens de klus dingen anders lopen dan gepland is dat geen enkel punt voor odessiq. ik ben zeer tevreden en kan eenieder aanraden met odessiq in zee te gaan. Andrey, nogmaals dank en een heel goed 2013 gewenst! Groet Jesse en Cindy uit Haarlem

Ik ben zeer tevreden en kan eenieder aanraden met Odessiq in zee te gaan.

Wij hebben ons gehele appartement laten renoveren door Andrey en zijn team. Badkamer, doorbreken muur, plaatsen van nieuwe muren, renoveren van oude deuren, nieuwe vloer, stuckwerk etc. Alles is zeer mooi afgewerkt en Andrey denkt goed met je mee naar de juiste oplossing. Ook probeert Andrey waar het kan de kosten te minimaliseren, bijvoorbeeld voor het afvoeren van sloopafval. Onze verbouwing duurde 7 weken, keurig binnen de tijdsplanning. Wij zijn ook erg tevreden over de nazorg, Andrey gaat niet weg voordat alles naar wens is. Zeker een aanrader, groet F & I.

Onze verbouwing duurde 7 weken, keurig binnen de tijdsplanning

F & I

Wij hebben onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Odessiq. De mannen hebben gesloopt en alles weer netjes opgebouwd. Heel ons huis is aangepakt. Vloer eruit, vloerverwarming erin, cementvloer erop, muren gestuct, leidingen omgelegd, oude badkamer eruit gesloopt en een prachtige badkamer gebouwd. Andrej zelf is erg betrokken bij het project en wat wij erg fijn vonden was dat er elke dag overleg plaats vond en dat er ook veel advies en initiatief vanuit Andrej zelf kwam. Dit is mooi, dat is niet handig enz. We werden ook elke dag op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in het huis. Achteraf waren wij over een klein dingetje niet zo tevreden in de badkamer, overleg was hierin goed mogelijk en Andrej heeft ervoor gezorgd dat het de volgende dag alweer opgelost was. Bij een volgende verbouwing zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van Odessiq!

Bij een volgende verbouwing zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van Odessiq!

Sander

Wij hebben in ons kinderdagverblijf een verbouwing laten uitvoeren door Odessiq en zijn zeer tevreden. Andrey houdt zich aan de gemaakte afspraken en zijn mannen werken snel en nauwkeurig. Je kunt het niet zo gek bedenken of hij lost jouw probleem met zijn mensen op. I.v.m. kinderopvang moest er vooral 's avond en in de weekends gewerkt worden. Dit bleek gelukkig geen enkel probleem. Na het werkt werd er 's nachts vaak nog even schoon gemaakt en soms zelfs gedweilt. Dat zie je tegenwoordig zelden. Kortom: CHAPEAU voor Odessiq ! Hanna en Richard Holman.

De mannen werken snel en nauwkeurig, Chapeau voor Odessiq!

Hanna en Richard Holman

Alweer bedankt! Het is niet zonder reden dat hij ook de tweede keer mocht terugkomen. Wij waren erg tevreden over de eerste keer (badkamer ). Ook de tweede keer (keuken, bijkeuken, toilet, nieuwe raamkozijnen). Al vanaf het eerste gesprek gaf het een goed gevoel: een aannemer die met je meedenkt, die heel goed aanvoelt hoe je tegen bepaalde dingen aankijkt, die bij zijn adviezen de context van het huis en de inrichting daarvan betrekt. Het ziet er schitterend uit, zowel de eerste als de tweede verbouwing. En hij heeft uitstekende kwaliteit geleverd. Inmiddels praten we over een derde opdracht.

Het is niet zonder reden dat hij ook de tweede keer mocht terugkomen.

Galina

Verbouwing woning in Wervershoof Wij hebben de gehele benedenverdieping laten verbouwen. Oude tegels eruit vloerverwarming en nieuwe tegels erin. Muur doorgebroken. Nieuwe kozijnen en deuren. Stucwerk en spachtelputz laten aanbrengen. Muur laten plaatsen. Klein raampje laten vervangen door groot raam. Nieuw toilet en nieuwe badkamer. Plaatsen houtkachel incl. nieuw aan te leggen schoorsteen. Leidingwerk voor nieuwe keuken laten aanleggen en veel elektrapunten laten veranderen,Tegelzetters en stucadoors waren echte vakmensen. Het elektra en loodgieterswerk gaf hier en daar wel wat problemen. Maar is uiteindelijk helemaal naar ons zin. De werkzaamheden zijn twee weken uitgelopen. Door een aantal tegenslagen waar niemand wat aan kon doen, maar ook doordat het elektra en loodgieterswerk niet in één keer goed ging. De hele verbouwing is duurder uitgevallen (welke verbouwing niet?) door een aantal onvoorziene posten en door een onduidelijkheid in de offerte betreffende wat wel en niet in de elektrapost was opgenomen. Het zijn harde werkers. In het weekend en zelfs op 2e kerstdag wordt er gewerkt als het nodig is. Dit is denk ik wel de laatste flinke verbouwing die wij hebben laten doen want het geeft toch veel stress. Maar het resultaat mag er zijn en wij genieten elke dag van onze mooi verbouwde woning. Andrey bedankt en ik zie je wel verschijnen voor de foto's.